Hvem er 4H-vvs?

4h-vvs er VVS-montør med kompetencerne i orden.

Jeg, Hans-Henrik Heick Hansen, er uddannet vvs-montør, og har mere end 15 års erfaring som VVS montør.

Jeg udfører VVS arbejde i Storkøbenhavn, ud til Frederikssund og i bæltet ned mod Taastrup og Roskilde.

Jeg har meget erfaring med sanitet og badeværelser, og står derfor gerne til rådighed, når du skal have lavet nyt badeværelse eller renoveret det gamle.
Jeg har desuden også kontakt med andre håndværksfag. Så skal du have skiftet bordpladen samtidig med vandhanen, så kan jeg sagtens stå for det. Jeg har nemlig tæt tilknyttede håndværksfag som bl.a. tømrer, elektriker og murer.

 

VVS-montør i dit lokalområde!

Med base i Smørum dækker jeg Storkøbenhavn, region hovedstaden og dele af midtsjælland. Nærmere betegnet dækker jeg Hørsholm, Birkerød, Lynge ud til Frederikssund og videre ned forbi Ølstykke og Hedehusene og hele vejen ind forbi Taastrup, Albertslund og Glostrup samt alt derimellem. Derudover udfører jeg også VVS opgaver i Roskilde.

Skulle du være i tvivl om jeg kører i dit område, skal du være velkommen til at ringe på 24 24 82 58

 

Hvad står jeg for?

Firmaet har eksisteret siden 2003, og har allerede opbygget en fast kundekreds, som får udført vvs-opgaver af større og mindre karakter.

Ud over min egen kundegruppe, fungerer jeg bl.a. som montør for Jacuzzi Danmark A/S.

Min motivation for at starte som selvstændig var, at jeg som ansat ofte oplevede, at kunderne ikke blev prioriteret ordentlig. Alt for ofte blev jeg sat til at udføre opgaver, som ikke stemte overens med den faktiske aftale med kunden. Jeg tror på at god service giver glade og tilbagevendende kunder. En filosofi, som allerede har vist sig at holde stik.

 

Målsætning

At lukke en håndværker ind i sit hjem, skal være en positiv oplevelse. Jeg arbejder derfor altid efter nedenstående målsætninger

  • At være håndværkeren som holder sine aftaler.
  • At være håndværkeren laver tingene til den aftalte pris.
  • At være håndværkeren som har respekt for sit håndværk.
  • At være håndværkeren som rydder op efter sig.
  • At være håndværkeren som lever af at tidligere kunder ønsker at benytte en igen.

Du kan som kunde stole på, at det arbejde, som jeg leverer bliver udført håndværksmæssigt korrekt og i en kvalitet som holder.

Mit motto er: “Mindre VVS opgaver til mindre priser”. Et motto som for dig betyder, at du altid får en god pris og en troværdig håndværker.

 

Kompetencer

Jeg har meget erfaring med sanitet og badeværelser, og står derfor gerne til rådighed, når du skal have lavet nyt badeværelse eller renoveret det gamle.

Jeg har desuden også kontakt med andre håndværksfag. Så skal du have skiftet bordpladen samtidig med vandhanen, så kan jeg sagtens stå for det. Jeg har nemlig tæt tilknyttede håndværksfag som bl.a. tømrer, elektriker og murer.

 

Garantiordning

Jeg er medlem af TEKNIQ og det giver dig betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde jeg udfører. TEKNIQ har etableret en garantiordning: Dansk VVS Garanti. Det er garantiordning for VVS-arbejder.

Formålet for garantiordningen er at sikre private forbrugere. Når en privat forbruger får medhold ved Ankenævnet for Tekniske Installationer i en sag, sørger garantiordningen for at opfylde kendelsen, hvis installatøren ikke kan eller vil.

Garantiordningen gælder kun for arbejder, der er udført af medlemmer af Dansk VVS. Se derfor for en sikkerheds skyld efter Dansk VVS Garanti-mærket eller spørg installatøren.

Garantiordningen dækker udgifter op til kr. 150.000,00 inkl. moms.

Hvem kan klage?
Private forbrugere kan klage over VVS-arbejder og leverancer, der ikke er bestilt udført til erhvervsmæssige formål.
Hvad kan man klage over?

En klage kan være forgæves, hvis den først er blevet forelagt for 4h-VVS, inden den kan indbringes for Ankenævnet. Man kan klage over næsten alt, dog ikke over 4h-VVS' interne forretningsprincipper som f.eks. time- og materialepriser.

Læs mere www.tekniq.dk og www.el-vvs-anke.dk