Montøren anbefaler

Det sker alt for tit, at når installationer bliver defekte, viser det sig at der er produkter af for ringe kvalitet eller at lovpligtige foreskrifter ikke er overholdt. Nogle gange desværre begge dele.

Din forsikring dækker f.eks. ikke en vandskade hvis produktet der er anvendt, ikke er lovligt under danske forhold.

Jeg anbefaler og forhandler udelukkende produkter, der er godkendt af Boligministeriets Godkendelsesudvalg for vand- og afløbsmateriel – dem der er VA-godkendte produkter.

 

Mit arbejdsområde er hele nordsjælland og København

Jeg har udført VVS-arbejde i hele Nordsjælland og Københavnsområdet.

Det dækker alt fra Helsingør i nord, hvor jeg har opsat toiletter og håndvaske, til Hillerød, Allerød, Birkerød, Hørsholm og tættere på København og Frederiksberg.

 

Toiletter, armaturer, håndvaske

Der er ingen opgave der er for lille, til at du kan få et godt tilbud på montering af toiletter, armaturet, håndvaske og alle mulige andre vvs artikler. Jeg arbejder også i Holte, Lyngby, Rudersdal og inden om Klampenborg og Rungsted.

Håndklæderadiator, Danfoss, Comforteg har opsat håndklæderadiator i Dragør og på Amager, med tilhørende radiatortermostater fra Danfoss, evt. med radiator skjuler.

God og billig service
Jeg yder alle former for service inden for VVS comfort, både store og små opgaver. Ring eller skriv for at få en god aftale med mig

Jeg anbefaler følgende leverandører af professionelle og kvalitetsgodkendte produkter: