Køkkenet

Smukke og funktionelle køkkener i god kvalitet

Funktionelt design og kvalitet med køkkenvask og armatur

Dit køkken skal være funktionelt og smukt. Køkkenet et af de travleste rum i hjemmet, med et virvar af madlavning og opvask. Der bliver stillet store krav til køkkenets indretning, og til køkkeninstallationerne der skal være funktionelle, effektive og elegante.

 

Kvalitet i arbejde og produkter

Jeg går meget op i at kvaliteten er i orden, det er et nøgleord for mig. Både i det arbejde jeg laver, de produkter der anvendes, og i samspillet med kunden.

Jeg sikrer at kvaliteten er med hele vejen igennem projektet, så du får et køkken du vil være glad for i mange år fremover.

 

Find det rigtige til køkkenet
Læs mere om de enkelte produkter, så du kan finde den hel rigtige løsning til dit køkken, eller kontakte mig for at få et fordelagtigt tilbud.

I fællesskab kan vi skabe et køkken, hvor dine kogekunstner opnår fem kokkehuer.

Køkkenet – armaturer og blandingsbatterier

4H-VVS.dk fører et stort udvalg af armaturer og blandingsbatterier du kan bruge i dit køkken.

Du kan få et intelligent armatur hvor vandtrykket reguleres automatisk, eller en vandhane med vandsparer eller håndbruser. Du kan også få et batteri, der leverer kogende vand direkte fra hanen? Der er mange muligheder, når du skal have ny vandhane i dit køkken.

Alle de produkter 4H-VVS fører, er VA-godkendt. Det er din garanti for, at vandhanen lever op til en række sundhedskrav i bygningsreglementet.

Den rigtige service, med garanti
Når du bruger 4H-VVS.dk står jeg for leveringen samt en korrekt montering. Jeg er medlem af TEKNIQ hvilket giver dig betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde jeg udfører.

Kontakt mig for at få et godt tilbud

Køkkenvaske til det moderne køkken

En køkkenvask er ikke bare en køkkenvask.
I det moderne køkken bruges der flere og flere timer, så det er vigtigt det hele fungere optimalt, og at designet er i orden.
Når du skal vælge en køkkenvask, er det et bredt udvalg, ikke bare i forskellige størrelser, men også i forskellige materialer og farver. Du kan finde en vask, der passer nøjagtigt til dit køkken og dine ønsker.

Den rigtige service
Jeg er altid klar med råd og vejledning, så du finder den rette vask. Jeg står for levering og montering til en konkurrencedygtig pris.

Skal køkkenet bygges om og vasken flyttes, klarer vi også rørarbejdet, så rørene diskret passer ind i køkkenet og samtidig overholder gældende regler.
Ring og få et godt tilbud.