Badeværelset

Badeværelset med de mange muligheder

Der er utallige muligheder for at udfolde sine gode ideer og drømme i badeværelset, og jeg hjælper gerne med inspiration om alt fra det mest moderne til det helt klassiske. Du skal føle den velvære der er i at have et badeværelse med god balance i stil og funktionalitet.

 

Den bedste løsning

Min erfaring gør, at jeg præsenterer dig for de bedste løsninger, og leverer et professionelt stykke arbejde til den rette pris – hver gang.

Jeg anbefaler badeværelsesmøbler, badekar, håndvaske og toiletter fra anerkendte og godkendte producenter, der sikrer dig den bedste kvalitet i et rum du kommer til at bruge en del tid i. Det skal være en fornøjelse at bruge badeværelset.

Når kvaliteten er i top, skal designet selvfølgelig også være smukt og unikt, som mange af mine leverandører kan præsentere. Det er en vigtig del af oplevelsen, at du både kan mærke kvaliteten af badeværelsesmøblerne, men også synes det ser godt ud.

På de følgende sider kan du finde inspiration fra mine anbefalelsesværdige leverandører, og jeg forhandler naturligvis alle produkter i deres sortiment.

 

En VVS’er med en bred servicepakke

Er du i tvivl om hvilke produkter du skal vælge til dit badeværelse, eller hvordan du installere dem, så kontakt trygt mig. Jeg har en en bred viden om produkter, og mange års erfaring, som gør jeg nemt kan guide dig.

Armaturer & Batterier på badeværelset

4H-VVS.dk fører et bredt udvalg af batterier og armaturer til dit badeværelse.

  • Ønsker du vandhanen monteret på væggen eller vasken?
  • Skal den være med vandsparer?
  • Vil du have en svingtud?
  • Vil du have overfladen skal være i krom eller messing?

Der er et utal af af muligheder, når du skal købe nyt, og 4H-VVS.dk står altid klar til at rådgive dig, så du får lige netop det produkt, som passer ind i dit badeværelse.

Jeg vil som professionel VVS-installatør sørge for en sikker levering med professionel montering.

Alle de produkter jeg anvender er VA-godkendte, hvilket er din garanti for, at vandhanen lever op til en række sundhedskrav i bygningsreglementet.

Baderumsmøbler

4H-VVS.dk har mange års erfaring i arbejde med badeværelser. Derfor kan jeg vejlede dig professionelt, når du skal købe nyt, så alle elementer i dit badeværelse passer til din stil, hvad enten det skal være stilrent og minimalistisk med rene linjer og rette vinkler eller gammeldags og rigt på detaljer.

Jeg kan vejlede om udvalget, hvor kvaliteten er i top.

Med et af de baderumsmøbler jeg anbefaler, får dit badeværelse et stort løft med en lille investering.

I 4H-VVS sikrer jeg at monteringen er korrekt uanset hvilken model du foretrækker.

Badeværelse sanitet – VVS

Der findes et stort udvalg af sanitetsprodukter (vvs-artikler) på det danske marked. Det kan være svært at finde ud af, hvilken håndvask, eller hvilket toilet du vil være mest tilfreds med i mange år fremover. Når du vælger sanitet til badeværelset, uanset om det er badekar, brus, toilet eller håndvask, er det vigtigt du vælger det rigtige. Et badeværelse er et rum der ikke lige skiftes møbler i, som andre rum.
Hvis dit toilet løber, håndvasken er stoppet eller armaturet defekt, så kan jeg hjælpe med at anskaffe og opsætte nyt toilet, håndvask eller armetur.

Træf det rigtige valg af sanitet med mig, så sørger jeg for korrekt montering og tilpasning af saniteten i dit badeværelse.

Jeg kan anbefale følgende mærker i sanitet:

Brus og Kar – Badeværelser med kvalitet

4H-VVS.dk er din baderumsekspert. For at du kan føle dig hjemme i dit nye badeværelse, leverer og installerer jeg alle komponenter så du kan samle ny energi i behagelige omgivelser.

Hvis du ønsker et nyt badekar, kan jeg anbefale det helt rigtige, ud fra et stort sortiment i forskellige størrelser og materialer, hvor der er fokus på bekvemmelighed og design.

Producenter af VVS-artikler jeg anbefaler:

Håndklæderadiator til et godt klima i badeværelset

Når du bruger en håndklæderadiator som håndklædetørrer, er den med til at skabe et behageligt klima i badeværelset, og samtidig tilfører håndklæderadiatoren noget indhold til badeværelset, der nærmest betragtes som kunst i det moderne badeværelse.

 

Håndklæderadiator som moderne kunst

I dag er håndklæderadiatorer ikke bare et brugbart alternativ til ophængning og tørring af håndklæder, de er også formet og designet, så det er en fryd for øjet, og kan fås i så mange varianter og farver, at det altid er muligt at finde noget der passer til netop dit badeværelse.

Håndklæderadiatoren kan både tørre våde håndklæder og varme badeværelset op. Du kan også hænge badekåben på håndklædetørreren, så du på kolde morgener har en lun badekåbe.

Kontakt, råd og vejledning
Kontakt mig evt. hvis du vil have gode råd og vejledning i forbindelse med valg af håndklædetørrer og modeller, så vi kan finde den rigtige model til dig. Når du anskaffer inventar til vådrum, stiller det store krav til konstruktioner og materialer, og med 4H-VVS.dk som samarbejdspartner, er du sikret en professionel leverandør og montør.

Jeg anbefaler håndklædetørrer / håndklæderaditorer fra:

Spejle & Lys